Dagens extravaganza

Do More Of What Makes You Happy

                                     


OlafAlle kan bruge et kram en gang i mellem.
- Andreas


Forårsblomster

Sidste weekend var det skønneste vejr til at få klaret lidt havearbejde.

Vi fik sået nyt græs i en del af haven, klippet lidt af vores træ ned og fik plantet forårsløg.

Jeg fik plantet 200 krokusløg i den nye græsplæne og alle nedenstående påskeliljer, prydløg og tulipaner i et nyt det nye bed ved min nye bøgehæk.

Jeg glæder mig allerede til foråret :-)Maya Angelou
Gröninger Bryggeri - Hamborg

Jeg oplever ofte, at når man skal arrangere middage ellers arrangementer i udlandet, så er man udleveret til restaurationernes egne udtalelser og små bider fra tidligere gæsters udtalelser.

Nu har jeg valgt, at give en lidt mere beskrivende anmeldelse til de af mine læsere, der har behov for at lave et firma arrangement i eksempelvis Hamborg.

Som tidligere fortalt, så vi jeg i Hamborg med et større selskab (44 personer), vi var som sagt på en meget underholdende og vellykket havnerundfart med en meget gammel og smuk båd.

Senere tog vi på et lokalt bryghus, ikke langt fra hvor vores båd lagde an (efter aftale).

Bryghuset hedder Gröninger Privatbrauerei

Vi fik en dejlig, men dog meget tysk menu, store platter med kød, pølser, surkål og meget mere. Der ud over bestilte vi også fade med fisk (sild, laks, fjordrejer m.m.) alt var meget rustikt anrettet, der var brød som tilbehør.
Menuen passede fint til selskabet og var enormt hyggeligt og stemningen blev hurtigt meget afslappende og venskabeligt, da vi ved hvert bord fik serveret 5 liters tønder med hjemmebrygget øl.

Betjeningen var meget venlig, hurtig og vel forberedt.

Restauranten var nede i en kælder, der var meget hulemandsagtig og indretningen var store borde og bænke i træ.

Det kan varmt anbefales at tage en tur der ned; også med større selskaber.

 

Baby Lips

Til alle Jer der ude, der er lige så tosset med læbepomade som Julie er, så er det her et godt valg.

Super læbepomade, lægger sig ikke på læberne med plejer læberne. Nogle af dem har nogle skønne farver og enormt dejlig duft/smag.

De kan købes i et utal af typer, farver og smag. Så gå i krig og find den I bedst kan lide.

 

Det er kun med hjertet!

Det er kun med hjertet, man kan se rigtigt.  
Det vigtigste er altid usynlig for øjet.


Hvorfor?

 

Håber I bærer over med mig. Denne lille notits bliver nok lidt anderledes end normalt. Sådan er det nogle gange, når man har for meget i hovedet og trænger til at stille nogle spørgsmål her i livet.

Jeg har et liv, hvor jeg kommer i kontakt med rigtig mange mennesker og har dybt nede i min kerne et gen, der på ingen måde kan forstå forskelsbehandling. Jeg har rigtig svært ved at forstå, hvordan mennesker, ved deres fulde fem, kan finde på, at ville sætte mærkater på andre og ikke har et åbent sind for forskelligheder.

Jeg har aldrig forstået problematikken, hvorfor mennesker fra andre lande skulle være anderledes end mig. Ja, de har en anden kultur, tro og udseende. Men har vi ikke alle det? Selv om jeg kommer fra lille Danmark, så er vi jo også alle anderledes, har forskellig trosretninger og udseende. Men derfor forskelsbehandler jeg ikke dem.

Oven i det, så har jeg ingen forståelse for, hvorfor mennesker med andre seksuelle præferencer end jeg skulle forskelsbehandles. Jeg kunne da aldrig finde på, at se anderledes på en person, fordi de elsker en af samme køn, fordi de kan forelske sig i en person fra begge køn, fordi de er tvekønnede eller noget helt fjerde. Vi er alle mennesker og kan ikke ændre hvem vi er eller hvem vi forelsker os i. Hvorfor skulle vi ikke alle få lov til at bo sammen med dem vi elsker, få børn, blive gift, arve, dele alt vi ejer, hvis vi vælger det?

Hvorfor bedømmer vi hinanden på udseende i stedet for personlighed?
Hvorfor smiler mennesker ikke til hinanden og viser hinanden den åbenhed og tiltro til det anstændige der er i os alle?
Hvorfor har mange en indædt mistro til person, som de ikke kan tale med? Hvorfor skal sprog forhindre os i, at lære hinanden at kende? Børn er så gode til at finde venner, når man rejser, da de bare bruger fakter og viser hinanden, hvad de gerne vil. Og alle bliver venner og leger sammen. Det burde vi andre også kunne.

Hvorfor skal vi bedømme mennesker der er vegetarer, veganere eller andet, som underlige mennesker? Jeg vil da være lige så ked af det, hvis jeg blev vurderet som menneske på, hvad jeg spiser og her er vi igen inde på, hvorfor skal vi hele tiden bedømmes ud fra vores følelser og overbevisninger? Hvorfor kan vi ikke bare acceptere andre som dem de er?

Jeg har den seneste tid gået og observeret andre mennesker og undret mig over deres udtalelser. Jeg sidder nu og overvejer, om dette indlæg også er fordømmende, men jeg vil nærmere vurdere det som et udbrud, der kommer fra en dyb foruroliget følelser af, hvor verden er på vej hen.

Hvorfor kan mennesker ikke bare være åbne og omfavne den forskellighed der er? Verden er smuk, største delen af mennesker har et kæmpe hjerte og vi vil i bund og grund alle det samme. At leve sammen i fred og fordragelighed, acceptens og har behov for, at vi passer på hinanden, vores børn, dyr og jorden.

~ Rikke 

The Wet Brush - Vidunderet til alle med langt hår

 

Jeg er af natur skeptisk overfor alt, som personer siger er det skønneste, vildeste, mest uundværlige produkt de nogensinde har haft i deres hænder. Så snart andre siger......bla bla bla.... så er det første jeg tænker på, "Jaaaa helt sikkert" eller "Hvad tjener de på det?"

Og det samme tænkte jeg, da min frisør kom hen til mig og sagde, at det her var det bedste produkt til mig. Jeg har i rigtig mange år haft meget langt hår og har altid sagt, at langt hår kommer naturligt med smerter i pakken, når man skal rede knuder ud. Men hun bevidste mig, at jeg tog fejl.
Jeg har i nogle år kæmpet med, at mit hår til tider blev komplet uregerligt. Jeg havde farvet det for ofte og ødelagt det yderste af min hårpragt og de jeg så kom til frisøren i sidste måned og sagde, at nu var det så slemt nogle dage, at min mand elle barn skulle hjælpe mig med at rede det ud, fordi jeg ikke kunne selv, da det var så knudret, sagde hun, at nu skulle jeg prøve det her nye produkt.

Børste skulle være special designet til personer med problemer med at få håret redt ud og hun har ret.
Det virker utrolig nok upåklageligt. Jeg elsker den børste (og jeg mener det helt ærligt), selv med de vildeste knuder i håret går det som en leg, intet gør ondt og det tager ingen tid, at rede det mere.
Jeg må endda kæmpe med Julie om hvem af os, der skal rede vores lange hår først. (alle kvinder med døtre med langt hår ved hvad jeg mener)

Jeg købte børste hos min frisør for 99,- kr. så det er fair nok, når man tænker på, hvad man får for pengene. Normalt ville jeg siger "Er du tosset?! En børste til 100,- kr. Ikke til mig!"
Men her er jeg en overbevist bruger og jeg har allerede rådet min kære kollega, at købe den til hendes skønne lille datter med krøller, der kæmper med at få håret redt ud hver dag.

Gå i krig og se, hvor du kan få købt denne børste og få den i brug.

The Wet Brush 

Ugens Shopping Tip


Denne uges shopping tip er til www.miniinthebox.com

Vi har nu nogle gange bestilt nogle sager hos dem. Nyt hus til Andreas´ Nintendo DS (børn er jo hårde ved maskinerne) og så har vi bestilt covers til vores telefoner der.

Siden er overskuelig. Der er enormt mange produkter og til meget billige penge.

Man skal bare være bevidst om, at man skal betale skat/moms m.m. hvis man bestiller over det tilladte kr. beløb som der er angivet for Danmark. Jeg mener, at det er alt under 80,- kr. man kan købe uden at skulle betale, men er ikke 100% sikker, så tjek lige, før du køber.

Produkterne kommer altid og i super tilstand.

God Morsdag til alle


Mothers Day

 

Bolsjer

Som førnævnt så havde vi lavet en fin sang til Julies konfirmation.

Vi pakkede dem fint ind i kasser sammen med de sødeste konfirmationsbolsjer fra www.bolsjeriet.dk
Kasserne er fra Depot.Konfirmation

Pom PomsBlue TulipsRainbow coloured tablesetting Hvor havde vi en dejlig dag. Konfirmationen gik super godt og Julie nød dagen helt vildt.

Som I kan se på billederne, så fik vi pyntet rigtig fint op. Alle regnbuens farver og hun fik sine hvide tulipaner. På billedet kan I se, hvordan tulipanerne tog farve af det farvede vand, som de stod I. Så I kan tænke jeg til, at jeg har haft rigtig mange fine tulipaner stående i denne uge, i mange forskellige farver. Det har været super flot.

Vi fik lavet pom pomer til over gavebordet og Julie elskede dem.

De blå som I kan se på billederne er lavet af tyl og bare til info så skal der omkring 6 meter tyl til at kunne lave dem. Men de blev også rigtig gode. De andre er lavet i silkepapir eller servietter, men det er ærligtalt rigtig svært at lave dem i de to materialer, de er simpelthen så tynde, at man nemt river dem i stykker.
Men sjovt var det at prøve.

Festen gik så fint og alle hyggede sig. Vi fik som planlagt hjemmelavet Lemonade i sodavandsflasker med sugerør og det hele og alle syntes, at det var en skæg ide.

Familien fik også et godt grin ud af, at alle i hemmelighed havde haft 1 læbepomade, læbe balsam eller lip gloss med til Julie, da hun er helt syg med sådan nogle. Så hun fik sig lige 47 læbepomader. Totalt underholdende at se Julies ansigtsudtryk, da hun så det kæmpe glas med læbepomader ved hendes plads.

Selv om vi ikke er de store talere eller sangere i vores familie, så fik Thomas og Jeg holdt en skør (og efter Julies mening) pinlig tale og vi havde også fået skrevet en sang til hende og både Farfar og Farmor og nogle af vores venner havde også en sang med til hende. Vi er totalt dårlige til at synge og kunne ikke melodierne, men sjovt var det alligevel.

Julie ville så gerne have taget nogle fine billeder af hende selv i kjolen, så vi havde arrangeret en fotograf til lejligheden, som tog billeder af hende lige efter gudstjenesten. Når vi en gang har fået dem, så skal I få lov at se, hvor fin hun var.

Glæder mig allerede til vi om nogle år skal planlægge Andreas´ store dag. :)Forlystelsespark i det sydlige Danmark - Universe


Til alle der godt kunne tænke sig, at få en tur i en forlystelsespark lidt ud over det sædvanlige, så kan vi har på Als tilbyde en tur i Universe.

Som Universe selv beskriver det:
Universe er en forunderlig verden, hvor op er ned, og alt kan ske.
Hvor blomster dufter af cola, robotter taler, og tidsrejser er hverdagskost.
                                                                                                                                                           
Oplev Science Shows, kør segways på en forhindringsbane, leg med vand og bliv klogere på vand og vandteknik, byg en raket og se hvor langt du kan skyde den afsted, løft en bil eller leg med Pixeline. Mulighederne er uendelige i denne utrolig smukke park.

En dag i parken forgår lynhurtigt. Der er noget for alle aldre og man kan selv som voksen blive begejstret og forundret, samt udfordret.

Så jeg håber I kommer en tur i Universe næste gang I er en tur i det sydlige Danmark.
Det er bestemt turen værd.Konfirmationen nærmer sig


To dage tilbage til den store dag. Julie er ved at gå i spåner af spænding, Thomas og jeg forbereder de sidste sager og Andreas, ja Andreas spiller Playstation ;-) *Smil*

Der er ikke noget mere hyggeligt, end at gå og lave de sidste pynte sager og gennemgå listerne og se, at vi store set er klar.

I morgen forbereder Thomas alt det mad der kan forberedes og Julie, jeg og Mormor pynter festlokalet og dækker borde. Det skal nok blive rigtig hyggeligt.

I dag tror jeg, at jeg vil lave en ny spilleliste, så vi har noget godt musik til dagen. Og så må jeg jo hellere starte på at varme sangstemmen op :-D

Jeg skal nok give en update i morgen når vi har lavet lidt mere (om alt går vel og panikken ikke spræder dig, haha!)

~ Rikke

Ugens Shopping Tip


Alle har en favorit også os.

Thomas elsker Rabarber bolsjer, Julie elsker Citron bolsjer, Andreas alt der ser skægt ud og Jeg er total forfalden til alt der smager af stærk lakrids/ Salmiak.

Ugens Shopping Tip er derfor www.bolcheriet.dk

De har de skønneste varer, super rare medarbejder og en service de færreste kan slå.

Vi elsker deres Bolsjer og især de speciallavede til specielle anledninger.

Hard Candy

Forår på Als


Når vi nu har så smukt et vejr i Danmark i disse dage, så skal man da nyde det.
Ungerne er jeg tog os en tur ud i det blå i går aftes og fik os en is, nød udsigten og fuglenes kvidren.

Kom ikke her og sig, at Als ikke er super smuk om foråret.

 


 

What the heck is arbejdsglaede?


Ja, hvad pokker er arbejdsglæde.

Første gang jeg så den har video blev jeg simpelthen så glad. Den forklarer det så godt og er så rar.

Vi har stort set sendt den rundt på hele vores virksomhed og omkring 85% af alle medarbejdere har set videoen nu. Sammen med vores projekt omkring trivsel har gjort underværker. Nedsat sygefravær og gjort det lovligt, at tale om, hvad arbejdsglæde betyder for os hver især.


Thriller! Thriller!

Vi syntes den har er sygt sjov.

God fredag fra mig

-Andreas

 

Sund fornuft

Bedre er tavshed end tankeløs tale.
Bedst at udstå, hvad man ikke kan undgå.
At falde er ingen skam, men at blive liggende er.

Konfirmationen nærmer sig


Konfirmationsdagen nærmer sig med hastige skridt og vi glæder os alle.

Hele familien er ekviperet med nyt tøj, sko og håret er klippet.
Vi fik os nogle hyggelige dage i Flensborg og Hamborg og har fået købt 80% af alt mad m.m. ind, så nu er der kun friskvarerne.

Selv om man, som vi, altid er meget velforberedte og har lagt detaljerede planer helt tilbage i 2013, så er der altid de sidste ting i sidste øjeblik, som man kæmper med.

Nu har vi fået blomster bestilt og købt ind til bordpynten. Jeg tror det bliver super fint. Julies ide med regnbuefarverne har været enormt sjovt at lege med. Jeg er nu meget spændt på at se det hele når det kommer på bordet.

I weekenden må vi hellere gøre alt klart til velkomstdrinks (som skal serveres meget specielt) og få skrevet bordkort OG det vigtigste, vi skal have prøvet alt tøj og prøvesætte hår nogle gange.

Og så har vi jo også lige noget pynt til loftet vi skal have startet op på, men det tager ikke lang tid.

Så alt i alt er vi velforberedte, men længe ikke klar. Så det er vel ligesom alle andre konfirmationer :)

~ RikkeUgens Shopping Tip


Konfirmationsforberedelserne er på højeste beredskab, i hvertfald hvad tøj indkøb angår.

Ugens foretrukne online indkøbscenter er Zara

Vi elsker deres tøj, sko og tilbehør og og og....
Der er alt til både mænd, kvinder og børn, så her går vi amok.

Pt. har Julie og jeg forelsket os i følgende:
Hvad syntes I? :)

~ Rikke


Pas godt på din hud

I dag har jeg og Julie været hos hudlægen. Det var Julies første tur og mit årlige tjek.
I vores familie er vi så skønne, som min farfar altid sagde det, vi har rigtig mange modermærker (skønhedspletter, som min farfar kaldte dem) og derfor får jeg mine modermærker kontrolleret hvert år.
Vi har aldrig haft nogen form for hudkræft i min familie, men eftersom vi er i risikozonen, hvorfor så friste skæbnen?

Danmark har en af verdens højeste forekomster af kræft i huden.
Det skyldes, at vi ofte bliver solskoldede, og at vi er flittige brugere af solarier. Langt de fleste tilfælde af kræft i huden kan derfor forebygges med fornuftig soladfærd.
'Kræft i huden' dækker over to kræftformer
Betegnelsen kræft i huden dækker over to typer kræft: almindelig hudkræft og modermærkekræft.
Almindelig hudkræft er den hyppigste, og er sjældent dødelig. Modermærkekræft er den farligste, mest aggressive og kan i værste fald være dødelig.
Knap 140.000 danskere ramt
1 ud af 7 danskere udvikler kræft i huden. Lige nu lever knap 140.000 danskere med sygdommen. Over de sidste 30 år er antallet af nye tilfælde af kræft i huden tredoblet blandt kvinder og mere end fordoblet blandt mænd.

Forebyggelse af kræft i hudenStørstedelen af alle tilfælde af kræft i huden skyldes for store doser af uv-stråling fra solen eller solarier.
Med skygge, solhat, solcreme og sluk solariet er det let at beskytte sig i solen
Det er heldigvis let at forebygge kræft i huden med fornuftig soladfærd. Undgår man solskoldninger, kan man forebygge langt de fleste tilfælde af kræft i huden. Jo flere solskoldninger man får, jo større er risikoen nemlig for at udvikle sygdommen.
Uv-Indekset kan hjælpe
Uv-indekset er en god hjælp til at finde ud af, hvornår man skal beskytte sig i solen. Den største koncentration af uv-stråling falder mellem 12 og 15.

Når uv-indekset er 3 eller derover, er det tid til at søge skygge eller finde solhat, dækkende tøj og solcreme frem.

Kilde og tekst fra Kræftens bekæmpelse

 
Blomster til konfirmationen


Utroligt som et par tulipaner kan inspirere til vilde ideer til konfirmationen.
Lige nu er vi til et overdådigt bord med en blanding af hvide tulipaner og brudeslør. Men lad os se, hvad vi ender op med.


Klare vaser, masser og masser vis af tulipaner, brudeslør og grene fra vores troldhassel + et smukt bånd om vasen.

Hvad siger I, er det en ide der kan bruges?

~ Rikke og Julie


Weekendens shoppingtip


Konfirmationsforberedelserne går på højeste tryk og derfor fik jeg lige lyst, til at fortælle Jer om min nyeste yndlingsbutik DEPOT.

Vi bor ret tæt på denne butik og elsker at gå rundt og shoppe der. De har så mange lækre sager og til rimelige priser. De følger altid de nyeste trends og sæsoner og hvis man lige mangler en lille gave eller har behov for lidt nyt til hjemmet, så er det her vores shopping sted.

Skynd Jer til Jeres nærmeste butik eller bestil online.
http://www.depot-online.com


Jeg ved godt, at butikken her er tysk, men sådan går det, når man bor tæt på grænsen og alt er så kedeligt eller dyrt i Danmark inden for indretningsgodter ;)

* Rikke
Fødselsdagskage


Som I nok snart ved, så har jeg lidt af en Lego besat lille dreng, så sidste år til hans fødselsdag lavede vi naturligvis en fin Lego kage til ham.
Foruden at det var super sjovt at lave den, så havde vi også en meget glad lille dreng.

Nu går overvejelserne så på, hvad laver for en kage til ham i år? Nogle gode idéer?
Alt er velkommen.Star Wars humor


Andreas og jeg blev enige om, at det har var god lørdagshumor.
~ Rikke og Andreas


Konfirmation - Hvor starter man?

Så er tiden ved at være inde til de vildeste forberedelser til Julies konfirmation.
Selvom jeg er en meget erfaren fest-arrangør, så er det min første konfirmation og nu kan jeg mærke, at der kommer mange spørgsmål frem.

Hvad er traditionerne?
Har vi service nok?
Hvordan, hvorfor, hvornår, hvad?????

Jer der selv har haft konfirmationen i huset kender det sikkert. Men jeg kan godt mærke, at jeg intet rigtigt kan huske fra min egen konfirmation. Tror lige jeg må i gemmerne og tjekke. *smiler*

Jeg er dog nok også lige utraditionel selv og det er Julie også, så jeg tror mere vi hopper over en del traditioner og gør det som vi har lyst til.

Julies emne for festen er regnbue/ enhjørning. Ja, jeg ved det godt, det lyder mystisk. Men hun har nogle ret gode ideer. Så det skal såmænd nok blive rigtig godt.
Det vigtigste er jo, at hun har en god dag og hygger sig.

I dag har vi set yderligere på borddækningen. Hvordan laver man en borddækning, hvor emnet er regnbue, så det også ser stilfuldt og hyggeligt ud?
Vi blev enige om, at vi vist må lave en lille tester og se om vi kan lide det. Tegne og fortælle, giver ikke altid det bedste resultat.

Pt. har hun også bestemt sig for, at der skal være en ikke-alkoholisk drink til velkomstdrink. Hun vil have at alle får det samme. Og som jeg kender min familie, så vil alle syntes om ideen. Vi er ikke de store drikkere.
Selvfølgelig bliver der serveret vin, øl m.m. til maden. Men Julie skal have lov at have det hun helst vil, det er som sagt hendes dag.

Er der nogen der har en ide omkring farvesammensætning til borddækning er I meget velkommende til at sende os nogle ideer.

~ Rikke & Julie


Legomands kunst


AndreasDr. Seuss


Shopping tip til hele familien


Er ikke meget for at sige det, men har næsten brugt hele lørdagens eftermiddag med at se på tøj, sko og alt andet på denne side.
Der er så mange skønne varer og er 100% sikker på, at jeg kommer til at købe mig fattig på denne side.

www.next.co.uk


Iron Man: Angreb på Malibu-palæet

Lego

Jeg elsker Lego!
Den her er helt sikkert på min ønskeseddel til min fødselsdag.

Andreas

 I´m that cool!

How I sing

Jep! Det er lige mig. :-)

~ Rikke


Konfirmationsforberedelser


Tiden er også kommet i vores familie, hvor vores skønne Julie har valgt, at blive konfirmeret.
Vi glæder os alle til den store dag og har længe været igang med at forberede og planlægge.

Kjolen er købt og invitationerne er sendt.

Nu til det lidt mere udfordrende: Bordpynt, sange og taler.

Som I nok har fundet ud af, så er vi 'gør-det-selv' mennesker og Julie har nu fundet et emne, som hun gerne vil have gennemført i bordpynten, så det går vi nu ud fra og finder på en smuk, billig og stilfuld løsning på.

Den største udfordring, som jeg nok tror det er for de fleste forældre, er at få lavet en sang. Ikke at vi mangler noget at skrive i sangen, den største udfordring er nok, hvordan man får det til at passe med melodien (ja og hvilken sang skal man vælge)?
Og hvordan laver man en smuk sangskjuler, der passer til dagens emne, men som ikke er kikset?

Lad brainstormingen begynde!
Ugens shopping tip


Jeg elsker at shoppe online, det er så nemt og bekvemt og især, når man kan få dem hjem og afprøve tøjet i ro og fred og i naturligt lys.

Ugens shopping tip er www.boozt.com

Jeg har forelsket mig i denne kjole, hvad syntes I?

Esprit
Er det noget der kan bruges til sommer?
~ Rikke


Lovely Day

Jeg har dette hængende på mit kontor. Det får mig altid til at smile.

Ugens shopping tip


For kort tid siden var vi som så tit, på internettet for at finde fedt tøj til foråret.
Julie fandt en super god site, hvor hun fandt det skønneste tøj til teenagere.

www.boohoo.com

Vi købte 2 skater nederdele og 2 blomstrede leggins til lige under 350,- kr. inkl. leveringsomkostninger.

Tøjet er rigtig fin kvalitet og levering var under 1 uge.

Boohoo

God shopping!

~ Rikke og Julie

Jo, det passer vist meget godt.
God mandag til alle i mødre der ude.
*Rikke

Lemon Sugar Scrub

Fandt denne super gode ide til en genial værtindegave.
Vil naturligvis afprøve den selv først, men det virker som en skøn gave, som jeg tror de fleste af mine veninder ville elske.

Hvad tror I?

www.iheartnaptime.net
Lemon Sugar Scrub

Indhold:

2 1/2 kopper Sukker
1/4 kop kokosolie (mandelolie kan også anvendes)
1 citron


Hæld sukker i en stor skål.
Afmål 1/4 kop kokosolie og placere den i en mikrobølgeovnsfast skål. Varm kokosolie i mikrobølgeovnen i cirka 30 sekunder, eller indtil olien er smeltet. Hæld olie over sukker og bland.

Riv skallen af 1 citron. Pres citronen. Fjern eventuelle frø fra citronsaft. Tilføj citronsaft og citronskal til sukkeret og rør blanding godt sammen.

Hvis sukker scrubben stadig er for "våd" kan man tilføje op til 1/2 kop mere sukker, indtil den ønskede konsistens er opnået.


Hæld massen på glas. Du kan lave nogle dejlige mærkater til glassene, hvis du vil gøre den pæne eller hvis de skal bruges til gaver.
Du kan downloade den runde her og den firkantede her.

God fornøjelse!
*RikkeFastelavn

Fastelavn er nær og som de fleste mødre, så er jeg også i gang med at forberede og finde på kostume til ungerne.
Man grubler, googler, overvejer, tænker tilbage på hvad de har været udklædt som og håber på, at ungerne nu også gider at gå med det man får lavet til dem (Jeg er sikker på, at vi er flere der har prøvet det, at de ikke alligevel gider at være det de oprindeligt sagde de ville).
Ja, jeg er en af de mødre, der helst selv finder på og laver udklædning til ungerne. Ikke at de ikke begge har haft købe dragter, det har de da, men ofte har de ikke været så glade for dem, som dem vi har lavet selv.


Det har været sjovt, at lave dragterne og ungerne kan næsten huske dem alle.

I år har vi det lidt nemmere. Andreas vil være Bruce Wayne (Ja, han har jo også lige set Lego the Movie, suk) og Julie vil være Kat.
Bruce Wayne


Jeg måtte skuffe Andreas lidt, jeg går ikke ud og køber et hvidt jakkesæt til ham, så det bliver til bukser, hvid skjorte og en butterfly; håret bliver farvet sort og kommer til at se fancy ud (håber jeg).

Julie vil lave sig nogle katteører af en hårbøjle, noget filt og ståltråd.

Heldigvis er de begge så store nu, så det kan hjælpe til og så har de begge en genial humor. Andreas mente, at hvis ingen kunne gætte hvad han var, så var han bare Tjener *sødt*

Når vi har alt på plads, viser vi naturligvis kostumerne.

Husk man kan godt klæde børn ud, uden at det koster en masse penge og ikke en masse kunstneriske eller håndværksmæssige egenskaber, der skal bare en masse fantasi og vilje til.
Og der er ingen skam i at købe sig til det. Det vigtigste er at børnene er glad og at man hygger sig med det.
*Rikke

 


Drinks allá drenge på 9 år

Når drenge på 9 år vil lave drinks, ja så må vi jo se hvad vi kan finde på :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar