Musik

Rigtig god mandag til alle - Dagens sangJim Stapely - Long Time Coming


Den utrolig talentfulde Jim Stapely har endelig udgivet sit nye album "Long Time Coming".
Som altid synger han de smukkeste sange, med skønne tekster og utrolig velskrevet og udførte melodier.
Jim Stapley bandet har som altid udført et mesterværk. 

Albummet er produceret af den verdenskendte producer Tony Visconti.


 


Jeg er totalt vild med "Shield", "Heartstrings" og "New Religion". 
I min bog kan Jim aldrig gøre noget galt, men hans skønne rockede stemme og elskværdige sjæl. 

Skynd jer ud og køb albummet!

Kan købes her:


Mads Langer - Altid en fed entertainer

Hvor ofte siger venner og bekendte ikke "Jeg var til en super koncert" i går aftes.
I fredags kan jeg sige, at jeg helt sikkert var til sommerens bedste koncert. Vi var til open-air koncert i byen med Marie Key og Mads Langer.

Marie sang så smukt og inderligt som altid, hun får altid en til at synge med og publikum nød hvert et øjeblik. Hendes tekster taler til publikum og en af de mænd der stod bag mig (endnu en der var blevet slæbt med af konen, uden at vide hvem der var der sang), han udbrød, sikken en smuk stemme. Han nød helt sikkert sin aften og konen kunne slappe af og nyde det også; hun havde ikke en mand der bare stod der. *smiler*


Men man skulle have set publikums reaktion, da klokken nærmede sig tiden, hvor Mads skulle på scenen, alle trak sig længere og længere ind til scenen, der kom lige pludselig flere teenagere og unge til scenen og stemningen steg i takt med at minutterne gik. Skæg oplevelse!

Da Mads kom på scenen var alle fuldt opsat på, at det skulle blive et brag af en koncert. Suset gennem publikum, da han stod der, var helt vildt. Alle sang med fra første sang, der var dans på alle pladser, alle klappede med og hyggede sig.

Mads´ smil er som pigen på 10 år ved siden af mig sagde, "simpelthen så smittende. Man kan ikke andet end at smile og synge med". Og hvor havde hun ret. Mads´ intensitet og smittende væsen er altid så skøn. Han får alle til at føle, at han er glad for at se hver og en der er der. Han er ægte, han nyder at underholde de der er kommet og nyder at synge hver sang og se hvordan menneskerne reagerer på dem.


Musikken gik fra ren pop til rock. Musikkerne er det man helt sikkert kan kalde top professionelle, de gav alt de havde og lyden var super. Og I kan sige hvad I vil, men en fed tromme eller guitar solo kan ikke slås af meget.


Mads´ stemme er stadig noget af det fedeste. Den mand kan ramme alle toner perfekt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg stoppede med at danse og bare lyttede. Min bror syntes vist jeg var lidt skør, men jeg kan blive helt rørt, når Mads synger 'Fact-Fiction'. Den tekst taler så meget til mig og jeg ved faktisk ikke bevidst hvorfor. Den får mig altid til at stoppe op og tænke, jeg bliver inspireret og motiveret til at skrive, smile, tænke over mit liv og på hvor taknemlig jeg er for min familie og venner.
Jeg ved godt det lyder mærkværdigt og jeg kan ikke fortælle Jer hvorfor, men det sker hver gang jeg hører den sang.
Men som jeg siger til børnene, så kan alt ikke altid forklares. Nogle gange skal man bare føle og gå med den følelse. Det er altid det rigtige for dig.
Så hvis I får chancen, så skynd Jer til en af Mads Langers koncerter her over sommeren, det er hver en krone værd.God Sommer!
~ Rikke


Jason Mraz 'Hello You Beautiful Thing' 

Hvis I nogensinde mangler noget smukt at lytte til, som I bare ved I bliver glad af og kommer til at smile, så er Jason Mraz min go-to kunstner.
Hans tekster får altid mig til at smile og føle mig som om hele verden bare kan komme an.

Han har en smuk tilgang til verden og hvordan vi alle skulle behandle hinanden. Alt omkring ham er kærlighed, forståelse og tiltro til hinanden.

Nogle ville nok sige, at han er lidt for sukkersød, men for mig er han perfekt <3Mads Langer og Tim ChristensenDagen i dag er, foruden at det er min fars fødselsdag, også en dag som altid får mig til at smile. Snart er det sommerferie tid, og om ikke mange dage skal jeg endelig igen til Mads Langer koncert og denne gang kommer Marie Key også med.

Denne video er med Mads og den underskønne Tim Christensen. Det var for lidt over et år siden, da de lavede en mash-up koncert.
Sorry, men så bliver det bare ikke bedre. Deres to skønne stemmer sammen får solen til at skinne endnu mere.

Rigtig god dag til alle.

 ~ Rikke


Skinny Machines

For alle Jer der ude, der hører om Skinny Machines, så velkommen til. Alle de der kender mig, de ruller nok med øjnene nu. Dette band har været mit et og alt i rigtig mange år og jeg har brugt rigtig meget hjerteblod i at gøre alt i min magt, for at hjælpe dem.

Jeg har elsket deres musik fra første sekund jeg hørte de først noder og elsker dem stadig. 

Bandet: 
Forsanger: Jim Stapely
(Tidliger forsanger: Jay Marsh)
Guitarist: Rikki Glover
Trommeslager: Dan Roth
Bassist: Mike Woodhouse

Bandet har eksisteret i mange år og har haft diverse musikkere ind igennem og har også på et tidligere tidspunkt heddet The Brent Flood. (Der elskede jeg dem også) :)

I en tidlige post her på musiksiden har jeg sendt en video ud med Jim Stapely. Han var i den sidste tid, hvor bandet eksisterede som sagt forsangeren og han har den skønneste stemme.   

For noget tid siden gik bandet så i opløsning (og ja jeg tudede). Forsangeren fik en pladekontakt og det var uden bandet, men sådan er verden jo, man skal gribe de chancer man får og i musikbranchen får man ikke mange. Så jeg bebrejder ham intet.

Men selv om bandet i dag ikke eksisterer mere, så er musikken stadig en del af mit liv og det bliver hørt hver dag. 

Lyt til disse video og sig mig hvad I tænker? Jeg ville super gerne høre Jeres mening. Kunne de være blevet til noget (som jeg stadig er 1000% sikker på) eller er det kun inde i mit hoved?


 

City of Lights - Dana

 

Som I nok har fundet ud af, så er jeg en sucker for engelsk musik og kunstnere.
Dette band har jeg fulgt i nogle år nu. Jeg fik en fin lille besked år tilbage fra en god ven, det vidste, at jeg elskede denne type musik.
Bandet er skønt, nyt, friskt og noget af det mest motiverede og velorganiserede jeg har set (siden Skinny Machines eksisterede ;-) haha)

God fornøjelse til Jer alle. Og husk, jeg ville elske at høre Jeres mening om denne type musik og også om bandet.

~ Rikke 

Ellie Goulding

Elsker den her sang og video. Den får mig altid til at smile og danse rundt.

God mandag til Jer alle

My Friday Tune

Dagen skal nydes med stemmen fra den skønne Ruth Lorenzo.

De fleste kender hende lige nu som dem smukke sangerinde fra Eurovisionen, hvor hun synger for Spanien.

Jeg kender hende fra flere år tilbage fra en lille koncert i London. Jeg har nogle gode bekendte, som er bedste venner med hende og igennem dem faldt jeg over hendes smukke stemme.

Sjovt nok, så havde hun været med i det britiske X-factor og det vidste jeg overhovedet ikke, da jeg på det tidspunkt slet ikke fulgte med i den engelske del af showet, men det har jeg så taget til mig siden hen. :)
Rigtig god fornøjelse og husk, hvis I stemmer til Eurovisionen, så stem på Ruth (eller på Conchita, bare for at gøre min dejlige veninde fra Østrig glad)

God fredag til Jer alle.

~ Rikke

 

Månedens skøre sang


Bare fordi jeg er i godt humør og det er 1. maj, så syntes jeg, at I skal have denne lille sang.

~ Rikke

Kom, maj, du søde, milde!
Gør skoven atter grøn,
og lad ved bæk og kilde
violen blomstre skøn.
Hvor ville jeg dog gerne,
at jeg igen den så!
Ak, kære maj, hvor gerne
igen i marken gå.

Om vintren kan man have
vel mangt et tidsfordriv.
Man kan i sneen trave,
å ja, et lystigt liv.
Har leg af mange arter,
især ved juletid,
vel også kanefarter
på landet hid og did.

Men når sig lærker svinge
mod sky med lifligt slag,
på engen om at springe
det er en anden sag!
Men nu min kæphest rolig
i krogen hist må stå,
thi uden for vor bolig
man kan for søl ej gå.

Du derfor smukt dig skynde,
kom, kære maj, o kom,
at snart vi kan begynde
på marken vor springom.
Men frem for alt du mange
violer tage med,
og nattergalesange
og kukkeren tag med!
Tim Schou - 'Say Something'


Dette er min fredags 'tune'. Elsker Tims stemme og nyder dagligt hans interaction med hans fans og venner gennem de sociale medier.
Manden har så meget talent og sådan en dejlig sjæl, man kan ikke andet end at holde af ham.


Kan slet ikke forstå, at danskerne ikke har forelsket sig hovedkulds i ham. Men tro mig, det kommer de til.

Rigtig god fredag til Jer alle.

Knus fra RikkeDagens sang her i huset er

Ed Sheeran - Sing


Sangen er perfekt til en dejlig solskinsdag som i dag.
God fornøjelse :) 

 

Christina Perri


Siden jeg hørte Christina Perri tilbage i 2010 for første gang, har jeg været kæmpe fan af hende. Og kvinden kan aldrig gøre noget forkert.
Hendes musik, tekster, melodier og væsen tryllebinder mig hver gang.

Hun er ikke kun en meget smuk, men også meget intelligent kvinde og jeg har ikke andet end respekt for hende.
Jeg elsker denne sang og har altid sagt, hvis jeg nogensinde blev rig nok og kunne blive gift i en kirke, så ville jeg gå op til præsten til Christinas sang 'A Thousand Years'.

Hendes nye album 'Head or Heart' er lige kommet ud her den 1. april og jeg elsker den.


Carpark North feat. Stine BramsenDagens sang :)

God fredag alle sammen!
~ Rikke

 

Of Rust And Bone


Jeg kan til tider undre mig over, hvor dumt musikken og teksterne i de sange de spiller i radioen er.

Hvorfor tror branchen, at vi konstant vil høre hjernedødt musik. Jeg vil ikke høre om, hvor stor en eller andens bagdel er eller hvor sexet det er at danse som en ............. dut.......... Jeg vil ikke høre om, at du elsker at drikke dig stiv eller godt kan lide sodavand.

Jeg kan godt lide at høre musik med mening. Noget vi kan smile af, få energi af, noget man kan relatere til eller bare kan danse til.

Jeg ved ikke hvor meget I kender til nedenstående band, men Of Rust And Bone er et skønt nyt band fra England. Ikke at denne stil musik er min foretrukkende stil, men jeg elsker Adam Burridges stemme.


Sangen får en til at slappe af og nyde øjeblikket og jeg kan love Jer, at høre dem live er endnu bedre.
~ Rikke


DET ER I DAG ET VEJRMusik: Knud Jeppesen. Tekst: Ludvig Holstein
Det er i dag et vejr et solskinsvejr
oh søde vår, så er du atter nær
nu vil jeg glemme rent, at det var vinter
nu vil jeg gå og købe hyacinther
og bringe dem til en som jeg har kær

Hun købte af de hvide og de blå
hun købte af de smukkeste hun så
det er i dag et vejr og solen skinner
og om mig svæver lutter lyse minder
dem tar jeg med til den jeg tænker på

Hun kyssede dem alle hver i sær
hun bragte dem til den hun havde kær
min ven her kommer jeg med hyacinther
min ven nu glemmer vi at det var vinter
det er i dag et vejr et solskinsvejr!!!
Beautiful Sun


Lauren Aquilina


I 2012 havde min rigtig gode veninde den smukke og meget talentfulde Lauren Aquilina på besøg i Tromsø.
Længe før Lauren blev rigtig kendt hjemme i England, fik Liselotte øje på hendes talent og inviterede hende til nord Norge for at afholde en lille koncert.
Jeg havde hørt nedenstående sang før, men forelskede mig hovedkulds i Laurens skønne stemme og sidenhen i hende. Hun er altid så sød, hun elsker sine fans og tager hele opmærksomheden, som nu begynder rigtigt at tage fart, som en professionel og tager aldrig noget for givet. Man kan næsten ikke andet end at smile og elske hende fra dag 1.

*Rikke

Elborn


Et nyt band fra England, som jeg tror vi skal holde øje med. Skøn musik og dejlig ny lyd.
*Rikke


Jim StapelyHvem elsker ikke at lytte til en smuk stemme synge til sig? Jeg kan blive helt rørt og glad, når jeg hører skønne Jim Stapley synge sangen 'Human Touch'.

Lyt også til den først sang, som jeg hørte ham synge live: Somewhere 

Jim er en ung musiker fra England, som har spillet og udgivet musik i mange år. Jeg lærte ham at kende for nogle år siden, da jeg mødte ham i London og senere i Manchester. 
Denne mand har en smuk sjæl, han elsker sin musik og vil så gerne ud og synge for hele verden. Jeg har over årene fået en rigtig god forståelse for hans tanker og hans drive og kan ikke andet end at beundre ham.

Skynd Jer ind og hør flere af hans videoer og køb hans musik.

Facebook / Jim Stapely
Twitter / Jim Stapely
http://jimstapley.co.uk/site/

* Rikke

Mads Langer

I januar fik jeg verdens bedste fødselsdagsgave af min dejlige mand. 
Han havde købt billetter til os, til at se Mads Langer i en intim koncert i Århus. 
Jeg har en kæmpe svaghed for Mads´ musik og var mildest talt ekstatisk over chancen for at høre ham live og så tæt på. 
Jeg har gennem årene været til en del koncerter med ham og kan kun sige, den har var meget speciel. 
Mads var glad, frisk, underholdende og stemmen fejlede, som altid intet. 

Glæder mig som en lille pige på juleaften, til den næste koncert med ham i sensommeren (som jeg naturligvis allerede har billet til (endnu en dejlig gave, dog fra min skønne bror))

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar