Film/TV

The CroodsFor alle tegnefilms nørder der ude, så er den her bare et must-see, den er simpelthen så underholdende og anderledes. Lidt et tvist mellem en meget underholdende komedie film for alle alderstrin/ The Flintstones møder Ice Age. Det er en smuk tegnefilm, vel animeret og godt bygget op. 


Green Lantern
Dejlig film til de nørdede som mig eller til en underholde aften med de større børn.

 


Fredags film - KUN for alle over 17 år
Kick Ass er en af de skæggeste og skæve film vi har set i vores hus. Historien er ultra voldsom og anderledes. Men hvis man har så skør en humor som de voksene i dette hus, så vil du elske den.

Perfekt film til de voksene til at fredag aften.

~ Thomas og Rikke


Divergent - Filmanmeldelse


Endelig, Endelig var vi inde og se Divergent filmen. Det har også været meget længe ventet.
I flere måneder har jeg hørt for, at "det er jo bare endnu en ny tøsefilm", og jeg er ked af at sige det venner, det er bestemt ikke en tøsefilm.

Filmen er fyldt med action, vold, skyderier, mord, selvmord og had. Men filmen er også så meget andet. Ja, der er en skøn kærlighedshistorie også, der er kærlighed til familie, venskaber, frygt og filmen sætter mange tanker igang.

  • Hvordan ville du reagere, hvis du stod i en situation, hvor du skulle vælge mellem dig selv eller din familie?
  • Hvordan ville du håndtere det du frygter mest?
  • Hvad ville du gøre, hvis du endte i denne verden, hvor alt du kendte blev vendt på hovedet?
  • Hvem kunne du stole på???
Filmen omkring Tris og hvordan hendes verden ændrer sig på grund af hendes valg. Hun vil ikke kun være sat i en bås, hun vil være et helt menneske. Men på grund af den måde hendes verden er opdelt, så skal hun vælge. Hvem vil hun være resten af sit liv og hvordan vil hun leve? Vælger hun sin familie eller sig selv?
Hun møder en ny verden, nye venner, kærlighed, vold, mistro, men mest af alt, selv om hun må holde sin virkelige holdning gemt fra alle, så finder hun sig selv.

Filmen er for mig meget tidssvarende. Verden er indhyllet i så meget krig, frygt, misforståelser, had og alle lytter ikke til hinanden, også i vores normale lille hverdag.
Det er så nemt, at begynde at tale grimt om hinanden, mobning og vold er en del af vores hverdag i dag og det er så trist.
Jeg siger så tit til mennesker, prøv at se forbi alt det had og ligegyldige problematikker og se udfordringen fra den anden persons side. Lad være med at slå alle personers holdninger over en kam og lad for gud skyld være med at begynde at hade andre mennesker.
Vi har alle vores egne holdninger. Det kan være om alt. Stil, levemåder, musik, politiske holdninger, religiøse overbevisninger og meget andet, men kom nu ud over din egen næsetip og se verden som det den er.

Vi er alle modige, intelligente, kærlige, ærlige, arbejdsomme individer og hvor verden et smukt sted på grund af det.

Denne film sætter mange tanker igang og det er nogle dejlige timer med tilbringer i selskab med Four og Tris og alle faktionerne.

Gå en tur i biografen, se filmen og fortæl mig hvad dine tanker er.

Rigtig god fornøjelse.

~ Rikke

Frozen
Her i huset elsker vi filmen 'Frozen', ja vi bruger den amerikanske overskrift, da vi lige har set den på engelsk og den er 100 gange bedre på det originale sprog.
Denne sang er vores yndlings. Den er smuk, hjerteskærende og siger alt om hvordan det er at kende til søskende kærlighed og hvor meget det betyder.

Hvis ikke man har set filmen endnu, så er det bare med at få fingrene i den. Den er umådelig smuk animeret og musikken er så yndig.
Pitch Perfect

Et lille tip til en god underholdende film til alle her til weekenden.


Beca (Anna Kendrick), førsteårsstuderende Barden University, lokkes til at tilslutte sig The Barden Bellas, hendes skoles pige sanggruppeHun giver gruppen en meget tiltrængt energi indsprøjtning, ved at lægge nogle nye sange og rytmer ind i deres repertoire, The Bellas  deltager til diverse konkurrencer for at vinde årets trofæ for accapella sang for universitets kor. Under disse konkurrencer kæmper du imod deres mandlige rivaler fra Barden og dette giver en del meget underholdende indslag.

Hvis man skal se denne film, så skal man være lidt et en fan for musicals og tøsefilm.
Mig og mor elsker filmen og har den tit på, når vi skal have tøsedage.

God fornøjelse!
* Julie


Artifact - 30 seconds to Mars

 'Artifact' er fortællingen om de barske sandheder om den moderne musikbranche

Denne fascinerende og prisbelønnede dokumentarfilm giver intim adgang til sanger/skuespiller Jared Leto ("Requiem for a Dream", "Dallas Buyers Club") og hans band Thirty Seconds to Mars, om hvordan de kæmper en ubarmhjertige retssag med pladeselskabet Virgin/EMI og samtidig skriver sange til deres album "This Is War".  

Filmen viser alt omkring det ulidelige pres bandet står overfor i forhold til spørgsmål om kunst, penge og integritet.  

Som stor fan af bandet er denne film naturligvis et must at se, men for alle Jer andre er dette en mulighed for ikke kun at lære bandet at kende, men også at forstå hvordan musikbranchen kan gøre alt hvad de har lyst til, for at kæmpe mod ægte kunstneres integritet og kærlighed til deres musik. 


Bazinga!


Jeg er totalt forelsket i serien The Big Bang Theory. Man kan ikke andet end at elske de skønne nørder.

Som jeg altid har sagt til ungerne, så er det nørder der styrer verden.
Jeg har så mange nørder i min familie og jeg elsker dem alle. De har deres helt egen personlighed, de gør altid hvad de elsker og inspirerer mig ofte med de chancer og ideer de har.

Sheldon er den skønneste af alle personerne i denne serie. Han er så skæv en personlighed, han er helt ude i ekstremerne, men han får en til at tænke over ens egen skøre sider og ideer og man kommer altid til at grine af ham. Men jeg elsker ham!

Fortæl mig, at de kan se denne video og ikke komme til at grine.


* Rikke

Grown Ups 2


Hvis I mangler en film weekendes gode grin, så er Grown Ups filmene super gode.
Det er helt klart en voksen film, så få ungerne i seng først.

Humoren er typisk for voksne og jeg kan love for, at man ikke kan lade være med at grine.

Historien handler om 4 venner, der vender tilbage til deres hjemby med deres koner og børn, fra Hollywood.
De vil gerne opdrage børnene rigtigt og give dem et rigtigt roligt familieliv.
Roligt er der der nu aldrig, når de fire mænd er sammen. De har en vild humor og opfører sig non-stop som store teenage drenge. De kæmper mod mobberen fra deres barndom, nye unge mobbere, skizofrene bus chaufføre, hygger sig med fulde politibetjente og holder fester som ingen andre.
 
Filmen er til både kvinder om mænd.

God fornøjelse.


2 Broke Girls

De sidste år er jeg blevet, hvad man kalder afhængig. Ja, afhængig af denne tv-serie.

2 Broke Girls er en serie om 2 piger fra meget forskellige vilkår.

Max er pigen, der altid har måtte kæmpe for at overleve, hun klarer hverdagen ved at komme med humoristiske kommentarer om alt. Hun forventer altid at verden og heldet er imod sig.

Caroline er overklassepigen, der pludselig ender på gaden. Hendes far, en meget rig forretningsmand er endt i vanskeligheder og ender til sidst i fængel. Caroline møder Max, der tager hende med hjem og hjælper hende med at få et job i den Diner, hvor hun selv arbejder.
Pigerne bliver hurtigt bedste venner og ender i mange sjove og skøre situationer.

Historien viser en vinkel på den amerikanske drøm, som vi ikke har set længe. Med humor, kærlighed, mod, venskab og kampen med hverdagens store og små udfordringer tiltrækker denne serie både kvinder og mænd.

Tro mig man kommer til at grine, så man næsten ikke magter mere. Ens hjerte tager disse mennesker helt ind og man kommer ALDRIG til at glemme, hvor hårdt man må kæmpe for at overleve og hvor meget venskab betyder.

~ Rikke


LEGO THE MOVIE


I går var jeg inde og se den nye Lego film. Jeg har ventet længe på, at jeg endelig kunne komme ind og se den. 
Far overraskede mig fredag formiddag, med at købe billetter. 

Der var rigtig mange børn og voksne der var i biografen.

Filmen var rigtig sjov, spændende.
Hovedpersonen Emmet havde rigtig mange underlige ideer, som en dobbelt dækker sofa, så alle kunne sidde sammen og se tv sammen og være venner. 


Det var rigtig sjovt at se Batman, Prinsessen af tåge tosse by, Graffiti-tøsen og Emment prøve at redde Lego verdenerne. 
Diktatoren, Betjent Grum og robotterne var de onde i historien. Diktatorens våben var graken. Det viste sig at være en lim. 

Far og jeg grinede rigtig meget og nu synger jeg hele tiden sangen fra filmen "Alt er super duper, alle er glade...."

Jeg giver filmen 5 ud af 5 stjerner:~ Andreas

Ingen kommentarer:

Send en kommentar