mandag den 9. juni 2014

Hamborg - En tur gennem den historiske havnSom jeg fortalte for nogle uger siden, så skulle jeg til Hamborg i denne uge, på en konference.
Under konferencen havde vi fået arrangeret en guidet sejltur gennem Hamborgs smukke havn.

Vi kom om bord på en meget hyggeligt 103 år gammel båd, med det skæggeste team. Guiden kunne næsten ikke tale engelsk (og vi havde 6 tolke med, som kan det til perfektion og de var nær døde af grin. Det var næsten lige som, at have Villy Søvndal med som guide, bare på tysk). Vi fik dog en dejlig tur igennem Hamborg.

Vi fik vinket farvel til Queen Mary 2, da den lagde ud til dens Titanic tour.

Hamborg er så smuk og bygningerne er endnu smukkere. Jeg vil helt sikkert give alle rådet til at tage en sådan tur. Jeg skal snart have familien med der ned og tage turen. Jeg tror ungerne ville elske det.

Hamburg Travels

Ingen kommentarer:

Send en kommentar