tirsdag den 11. februar 2014

Rejsetosset

Vi er en lidt af en rejsetosset familie. Hver en lejlighed vi har, så er vi på farten.

Vi sad alle for nyligt og snakkede om, hvor vi alt har været de sidste 10 år og blev enige om, at det er vildt, hvor meget vi har set og hvor mange skægge udfordringer der er her været.

Andreas kan huske hvor mange dejlige pizzaer han fik, da vi var i Italien. Hvor dumt han syntes, at det skæve tårn i Pisa var. Hvor dejlig varmt der var i syd Frankrig, hvor vi måtte sidde og skyde med vandpistoler på ham, for at han ikke gik til at varme.
Julie kunne huske  første gang hun så Eiffeltårnet, hvor vildt det var at komme til Disneyland og endelig hilse på Mickey. Hvor glad hun blev, da hun fik at vide, at hun skulle tilbringe julen i London.
Thomas sidder stadig og drømmer om den vidunderlige kop cappuccino han fik i Lucca. Hvor sjovt det var at komme til Bruxelles og få de verdens berømte pommes frites (intern familie joke) og se Atomet.
Jeg griner stadig af familiens ansigtsudtryk, da jeg sagde, at de skulle med mig i Sct. Pauls til julemesse den 25. december. Vi lignede druknede mus, da vi endelig ankom (det regnede som så ofte), men for mig var det en længe ønsket drøm der gik i opfyldelse.

Vi har mange ideér og drømme om hvor vi vil hen i fremtiden og jeg er sikker på, at vi nok skal komme afsted.  

Lille liste over nogle af de lande og byer var har besøgt:

London
Paris
Le Lavandou
Bordeaux
Le Man
Nice
Versailles
Epernay
Reims
Grasse
Cannes
Monaco 
Firenze
Lucca
Pisa
Voltera
Montepulciano
Venedig
Trieste
Pula
Cres
Salzburg

Amsterdam
Haarlem
Den Haag
Bruxelles
Hamborg
Lübeck
München
Göteborg

og stort set hele Danmark


Ingen kommentarer:

Send en kommentar