mandag den 17. februar 2014

Snickers Sauce

Elsker du is med chokoladesauce?

Her i huset gør vi og ALLE vores gæster forespørger lige netop denne super lækre hjemmelavede chokoladesauce, hver gang de kommer.

Men pas på, når du har fået den én gang, kan du aldrig gå tilbage til en normal chokoladesauce igen. ;-)

Opskrift:

100 gr.        Mørk chokolade
200 gr.        Kondenceret mælk
200-250 gr. Peanutbutter (cremet eller crunchy er op til dig selv)
                   Mælk til at fortynde den lidt

Hæld den kondencerede mælk og chokoladen i en kasserolle og varm det stille op.
Når chokoladen er smeltet helt tilsætter du peanutbutter og lidt mælk.
Lun det hele op og pas på det ikke kommer til at koge.

Resten kan gemmes op til en uge i køleskabet.

*Tip: Du kan lave en helt almindelig chokolade cupcake opskrift og lægge en teske fuld af snickers saucen i midten og bage dem. Du får den mest underskønne cupcake med blødende snickers sauce hjerte.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar