mandag den 21. april 2014

The Infernal devices af Cassandra Clare

I en tid, hvor Shadowhunters kæmper med at vinde kampen mod mørkets kræfter, vil én kamp ændre løbet af historien for evigt.  
Infernal Devices trilogien, en fantastisk og farlig bogserie, der er for/efterfølgeren af bestseller serien Mortal Instruments.

Året 1878. Tessa Gray ender i Londons mørke overnaturlige underverden i søgen efter sin forsvundne bror. Hun opdager hurtigt, at hendes eneste allierede er Shadowhunterne, inklusiv Will og Jem, den mystiske drenge, hun er tiltrukket af. Snart befinder de sig i kampen mod Pandemonium Club, en hemmelig organisation af vampyrer, dæmoner, troldmænd og mennesker. Udstyret med en magisk hær af ustoppelige skabninger, der er ude efter at regere det britiske imperium, og kun Tessa og hendes allierede kan stoppe dem.


Historien er magisk og fyldt med kærlighedshistorier, aktion, overnaturlige skabninger og en verden fyldt med smerte. 

Jeg startede serien med en forventning om, at den ville være lige så velskrevet og spændende som Mortal Instruments serien og det tog mig meget tid, at finde ud af, at dette være en historie helt for sig selv. 
Ja, den fortæller en om forhistorien til de Shadowhuntere, som jeg forelskede mig i i Mortal Instruments, men dette er en helt anden historie. Det tog mig hele serien, at komme til konklusionen, at jeg bestemt ikke kunne have været dem foruden. 
Bøgerne satte hele Mortal Instruments serien på plads for mig og jeg kan kun anbefale alle at læse serien.
~ Rikke 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar