lørdag den 26. april 2014

Unearthly af Cynthia Hand

I begyndelsen er der en dreng, han står der mellem træerne. . . .

Clara Gardner har for nylig fået at vide, at hun er del engel. Der løber engle blod gennem hendes årer og det betyder ikke kun, at hun er klogere, stærkere og hurtigere end mennesker (et ord hun indser, at der ikke længere gælder for hende), men det betyder også, at hun har et formål, noget hun blev sat på denne jord for at gøre. Men at finde ud af, hvad det er, er dog ikke så let.Hendes visioner om en vild skovbrand og en lokkende fremmed, fører hende til en ny skole i en ny by. 
Da hun møder Christian, der viser sig at være drengen i hendes drømme (bogstaveligt talt), begynder alting at falde på plads og på samme tid bliver alt meget besværligt, fordi der også er en anden fyr, Tucker, der appellerer til Claras mindre engleblid side.I mens Clara forsøger at finde sin vej, i en verden hun ikke længere forstår, møder hun uforudsete farer og hun skal tage valg, hun aldrig troede hun skulle. Clare skal kæmpe med ærlighed og bedrag, kærlighed og pligt, godt og ondt. Når ilden fra hendes vision endelig antænder, vil Clara så være klar til at møde sin skæbne?Overjordisk og afhængighedsskabende fortælling om kærlighed og skæbne og kampen mellem at følge reglerne og følge sit hjerte.

Bogen er en ren teenage bog, men stadig interessant nok til at man som voksen bliver lidt nysgerrig og ikke kan lægge historien fra sig, før man har fået læst hele serien. 

Helt klart en anbefaling fra mig side.

~ Rikke

Ingen kommentarer:

Send en kommentar