Denne kødsauce kan bruges 1 dag til den klassiske Pasta og kødsauce og resten evt. til wraps. Og ja, det kan godt passe at denne lille portion kan holde til 2 dage til 3 personer (husk Thomas er vegetar i disse måneder)
Kødsauce
400 gr. Hakket oksekød
1 Løg
1 Rød Peberfrugt
1 Stor Tomat
1 Stor gulerod
2 tsk. Tomatpure
2 spsk. Tomatketchup
1 Hvidløgsfed
Paprika
Salt
Cayennepeber
Olie
Vand
- Snit løget og hvidløget fint.
- Skær peberfrugt og tomat i store stykker og blend det meget fint.
- Skræl og riv en gulerod fint.
- Steg kødet i olie, når kødet er stegt, tilsæt løget + hvidløg og steg det til de er blanke.
- Smag kødet til med krydderierne.
- Tilsæt tomatpure og ketchup.
- Tilsæt puréen af peberfrugt og tomat.
- Hæld de revede gulerødder i og tilsæt vand til det dækker kødet.
- Lad nu sauces stå og simre, så kødet kan blive helt mørt. Det tager ca. 15 min.
~ God fornøjelse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar