lørdag den 17. maj 2014

Farmors Frikadeller

Hvis du spørger Andreas, så er intet bedre end farmors frikadeller. Så derfor mente han, at det skulle resten af verden da også nyde godt af, så vi har sammen lavet denne opskrift til Jer.



500 gr.            Hakket svinekød (Fedtprocent er op til hver enkelt)
1                     Helt æg
1                     Fint hakket løg
3 spsk.            Finvalsede Havregryn
5 spsk.            Hvedemel
                       Salt (efter smag, vi bruger omkring 2-3 tsk.)
                       Cayennepeber (Et drys, efter smag)
1 tsk.              Paprika
2 dl.                Mælk (eller vand til de der ikke kan tåle mælk)

Når alt er rørt sammen, skal det stå og sætte sig i ca. 15 min. hvor efter man kan stege dem i panden i smør eller olie. Husk ikke for meget, det skulle jo endelig ikke frituresteges ;-) og de skal have en god stege skorpe uden af være brændt.

~ Andreas og Rikke

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar