fredag den 16. maj 2014

The Wet Brush - Vidunderet til alle med langt hår

Jeg er af natur skeptisk overfor alt, som personer siger er det skønneste, vildeste, mest uundværlige produkt de nogensinde har haft i deres hænder. Så snart andre siger......bla bla bla.... så er det første jeg tænker på, "Jaaaa helt sikkert" eller "Hvad tjener de på det?"

Og det samme tænkte jeg, da min frisør kom hen til mig og sagde, at det her var det bedste produkt til mig. Jeg har i rigtig mange år haft meget langt hår og har altid sagt, at langt hår kommer naturligt med smerter i pakken, når man skal rede knuder ud. Men hun bevidste mig, at jeg tog fejl.
Jeg har i nogle år kæmpet med, at mit hår til tider blev komplet uregerligt. Jeg havde farvet det for ofte og ødelagt det yderste af min hårpragt og de jeg så kom til frisøren i sidste måned og sagde, at nu var det så slemt nogle dage, at min mand elle barn skulle hjælpe mig med at rede det ud, fordi jeg ikke kunne selv, da det var så knudret, sagde hun, at nu skulle jeg prøve det her nye produkt.

Børste skulle være special designet til personer med problemer med at få håret redt ud og hun har ret.
Det virker utrolig nok upåklageligt. Jeg elsker den børste (og jeg mener det helt ærligt), selv med de vildeste knuder i håret går det som en leg, intet gør ondt og det tager ingen tid, at rede det mere.
Jeg må endda kæmpe med Julie om hvem af os, der skal rede vores lange hår først. (alle kvinder med døtre med langt hår ved hvad jeg mener)

Jeg købte børste hos min frisør for 99,- kr. så det er fair nok, når man tænker på, hvad man får for pengene. Normalt ville jeg siger "Er du tosset?! En børste til 100,- kr. Ikke til mig!"
Men her er jeg en overbevist bruger og jeg har allerede rådet min kære kollega, at købe den til hendes skønne lille datter med krøller, der kæmper med at få håret redt ud hver dag.

Gå i krig og se, hvor du kan få købt denne børste og få den i brug.

The Wet BrushIngen kommentarer:

Send en kommentar