lørdag den 17. maj 2014

Skinny Machines

For alle Jer der ude, der hører om Skinny Machines, så velkommen til. Alle de der kender mig, de ruller nok med øjnene nu. Dette band har været mit et og alt i rigtig mange år og jeg har brugt rigtig meget hjerteblod i at gøre alt i min magt, for at hjælpe dem.

Jeg har elsket deres musik fra første sekund jeg hørte de først noder og elsker dem stadig. 

Bandet: 
Forsanger: Jim Stapely
(Tidliger forsanger: Jay Marsh)
Guitarist: Rikki Glover
Trommeslager: Dan Roth
Bassist: Mike Woodhouse

Bandet har eksisteret i mange år og har haft diverse musikkere ind igennem og har også på et tidligere tidspunkt heddet The Brent Flood. (Der elskede jeg dem også) :)

I en tidlige post her på musiksiden har jeg sendt en video ud med Jim Stapely. Han var i den sidste tid, hvor bandet eksisterede som sagt forsangeren og han har den skønneste stemme.   

For noget tid siden gik bandet så i opløsning (og ja jeg tudede). Forsangeren fik en pladekontakt og det var uden bandet, men sådan er verden jo, man skal gribe de chancer man får og i musikbranchen får man ikke mange. Så jeg bebrejder ham intet.

Men selv om bandet i dag ikke eksisterer mere, så er musikken stadig en del af mit liv og det bliver hørt hver dag. 

Lyt til disse video og sig mig hvad I tænker? Jeg ville super gerne høre Jeres mening. Kunne de være blevet til noget (som jeg stadig er 1000% sikker på) eller er det kun inde i mit hoved? Ingen kommentarer:

Send en kommentar