tirsdag den 13. maj 2014

Hallowed af Cynthia HandI månedsvis trænede Clara Gardner sig op til at stå overfor ilden fra hendes visioner, men hun var ikke forberedt på det valg, hun skulle at gøre den dag og efterfølgende opdagede hun, at intet om at være en-del engel er så ligetil, som hun troede.

Splittet mellem sin kærlighed til Tucker og hendes komplicerede følelser omkring de roller, hun og Christian synes bestemt til at spille i den verden, der både er farlig og smuk, kæmper Clara med en chokerende afsløring: Nogen hun elsker vil dø i løbet af få måneder. Med hendes fremtid usikker er det eneste Clara ved med sikkerhed, at branden bare var begyndelsen.

I denne overbevisende efterfølger til Unearthly indfanger Cynthia Hand glæden ved den første kærlighed, angst for tab og forvirring ved at blive den du er bestemt til at være. Historien er nutidig, tankevækkende og intet mindre end afhængighedsskabende. Man kan ikke lægge bogen fra sig og glæder sig konstant til næste side og hvor Cynthias fantasi nu bringer en hen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar