fredag den 9. maj 2014

Konfirmation

Pom PomsBlue TulipsRainbow coloured tablesetting Hvor havde vi en dejlig dag. Konfirmationen gik super godt og Julie nød dagen helt vildt.

Som I kan se på billederne, så fik vi pyntet rigtig fint op. Alle regnbuens farver og hun fik sine hvide tulipaner. På billedet kan I se, hvordan tulipanerne tog farve af det farvede vand, som de stod I. Så I kan tænke jeg til, at jeg har haft rigtig mange fine tulipaner stående i denne uge, i mange forskellige farver. Det har været super flot.

Vi fik lavet pom pomer til over gavebordet og Julie elskede dem.

De blå som I kan se på billederne er lavet af tyl og bare til info så skal der omkring 6 meter tyl til at kunne lave dem. Men de blev også rigtig gode. De andre er lavet i silkepapir eller servietter, men det er ærligtalt rigtig svært at lave dem i de to materialer, de er simpelthen så tynde, at man nemt river dem i stykker.
Men sjovt var det at prøve.

Festen gik så fint og alle hyggede sig. Vi fik som planlagt hjemmelavet Lemonade i sodavandsflasker med sugerør og det hele og alle syntes, at det var en skæg ide.

Familien fik også et godt grin ud af, at alle i hemmelighed havde haft 1 læbepomade, læbe balsam eller lip gloss med til Julie, da hun er helt syg med sådan nogle. Så hun fik sig lige 47 læbepomader. Totalt underholdende at se Julies ansigtsudtryk, da hun så det kæmpe glas med læbepomader ved hendes plads.

Selv om vi ikke er de store talere eller sangere i vores familie, så fik Thomas og Jeg holdt en skør (og efter Julies mening) pinlig tale og vi havde også fået skrevet en sang til hende og både Farfar og Farmor og nogle af vores venner havde også en sang med til hende. Vi er totalt dårlige til at synge og kunne ikke melodierne, men sjovt var det alligevel.
 
Julie ville så gerne have taget nogle fine billeder af hende selv i kjolen, så vi havde arrangeret en fotograf til lejligheden, som tog billeder af hende lige efter gudstjenesten. Når vi en gang har fået dem, så skal I få lov at se, hvor fin hun var.
 
Glæder mig allerede til vi om nogle år skal planlægge Andreas´ store dag. :)
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar