lørdag den 8. marts 2014

Camping ved Bruxelles

Sidste år på det her tidspunkt var vi en tur igennem Holland og en lille enkelt dags tur til Bruxelles.

Vi var lidt impulsive efter vores tur til Holland og tog et smut forbi Bruxelles for lige at se det berømt Atom og få os nogle pommes frites hos den verdensberømte 'Antoine'.
Denne lille bitte "grillbar", hvor de laver verdens bedste pommes frites. Ja, vi er så tossede! Men når vi ser noget i tv, der er lidt skørt, så kommer det på planen for den næste tur til det land og det her var en af de lidt skøre ideer.

Ungerne fik set EU parlamentet og vi fik set en del af de meget smukke huse i byen, men jeg tror næste gang vi kommer der til, så skal vi rigtig på udforskning. 1 dag er bestemt ikke nok til at se denne smukke gamle og meget store by.  

Vi overnattede på den skøreste lille campingplads udenfor byen. Den lå, som I kan se på billederne, lige op af en lille sø. Pladsen var mere en lille parkeringsplads, men små huse, som vi for fast boere. Der var en fin ny legeplads, som I kan se, men det hele lå lige op af motorvejen, så der var ikke meget ro. Men det var en sjov og anderledes oplevelse.

~ ThomasThe Atom


PlaygroundBruxelles


Ingen kommentarer:

Send en kommentar