onsdag den 26. marts 2014

Konfirmation - Hvor starter man?

Så er tiden ved at være inde til de vildeste forberedelser til Julies konfirmation.
Selvom jeg er en meget erfaren fest-arrangør, så er det min første konfirmation og nu kan jeg mærke, at der kommer mange spørgsmål frem.

Hvad er traditionerne?
Har vi service nok?
Hvordan, hvorfor, hvornår, hvad?????

Jer der selv har haft konfirmationen i huset kender det sikkert. Men jeg kan godt mærke, at jeg intet rigtigt kan huske fra min egen konfirmation. Tror lige jeg må i gemmerne og tjekke. *smiler*

Jeg er dog nok også lige utraditionel selv og det er Julie også, så jeg tror mere vi hopper over en del traditioner og gør det som vi har lyst til.

Julies emne for festen er regnbue/ enhjørning. Ja, jeg ved det godt, det lyder mystisk. Men hun har nogle ret gode ideer. Så det skal såmænd nok blive rigtig godt.
Det vigtigste er jo, at hun har en god dag og hygger sig.

I dag har vi set yderligere på borddækningen. Hvordan laver man en borddækning, hvor emnet er regnbue, så det også ser stilfuldt og hyggeligt ud?
Vi blev enige om, at vi vist må lave en lille tester og se om vi kan lide det. Tegne og fortælle, giver ikke altid det bedste resultat.

Pt. har hun også bestemt sig for, at der skal være en ikke-alkoholisk drink til velkomstdrink. Hun vil have at alle får det samme. Og som jeg kender min familie, så vil alle syntes om ideen. Vi er ikke de store drikkere.
Selvfølgelig bliver der serveret vin, øl m.m. til maden. Men Julie skal have lov at have det hun helst vil, det er som sagt hendes dag.

Er der nogen der har en ide omkring farvesammensætning til borddækning er I meget velkommende til at sende os nogle ideer.

~ Rikke & Julie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar