torsdag den 20. marts 2014

Of Rust And Bone

 
Jeg kan til tider undre mig over, hvor dumt musikken og teksterne i de sange de spiller i radioen er.
 
Hvorfor tror branchen, at vi konstant vil høre hjernedødt musik. Jeg vil ikke høre om, hvor stor en eller andens bagdel er eller hvor sexet det er at danse som en ............. dut.......... Jeg vil ikke høre om, at du elsker at drikke dig stiv eller godt kan lide sodavand.
 
Jeg kan godt lide at høre musik med mening. Noget vi kan smile af, få energi af, noget man kan relatere til eller bare kan danse til.
 
Jeg ved ikke hvor meget I kender til nedenstående band, men Of Rust And Bone er et skønt nyt band fra England. Ikke at denne stil musik er min foretrukkende stil, men jeg elsker Adam Burridges stemme.
 

Sangen får en til at slappe af og nyde øjeblikket og jeg kan love Jer, at høre dem live er endnu bedre.
~ Rikke

Ingen kommentarer:

Send en kommentar